Podmiany wody a zdrowie ryb w kryzysie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez darianus · Opublikowano
Dokładnie, trzeba być cierpliwym. Zazdroszczę Ci tego okna dachowego nad hydroponiką W innym moim akwarium w piwnicy z hydroponiką, gdzie rośliny mają dostęp do światła słonecznego przez parę godzin dziennie, skrzydłokwiaty rosną bez problemu. -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Dzięki @Bezprym i @darianus 👍 Postaram się wobec tego wykazać cierpliwością Oświetlenie u mnie nie jest problemem ponieważ nad hydroponiką mam akurat okno dachowe. Kwestię ewentualnego nawożenia muszę przemyśleć. Zakładałem że z moją obsadą to ryby będą nawozić wodę -
Tak jak piszę @Bezprym rośliny potrzebują sporo czasu na adaptację. U mnie akwarium jest w pokoju od północy czyli mają dosyć ciemno. Z tego co obserwuję, też najlepiej radzi sobie epipremnum. Skrzydłokwiat i monstera Monkey radziła sobie gorzej. ale po dodaniu dodatkowego oświetlenia i wprowadzeniu nawożenia widzę znaczną poprawę. -
@bojack spróbuję się dowiedzieć i dam znać -
Przez hilux · Opublikowano
Nie znam się, więc się wypowiem na stronie orientarium jest kontakt: Zajęcia Edukacyjne Zwiedzanie z Przewodnikiem Dział Edukacji tel.: + 48 601 806 182 e-mail: edukacja@zoo.lodz.pl -
Przez yaro · Opublikowano
Jak co roku. Każdy chce, gorzej gdy trzeba dać. Cieszmy się tym co mamy. Najważniejsze, że trzon KM zawsze jest z nami, najbardziej boli odejście wieloletnich klubowiczów, tu się zastanawiam, czy to znudzenie formą, klubem, czy jeszcze inne powody. -
Przez Bezprym · Opublikowano
Do hydroponiki rosliny muszą się dostosować .Korzenie ,ktore dotychczas byly w ziemi obumrą a roslina musi wypuscic korzenie zdolne pobierac składniki z wody. -
Przez hilux · Opublikowano
No to jesteśmy umówieni. Jedziesz na Siedlce, 2,5 tysiąca kilometrów i dwa promy później zjazd numer 7 z N11, druga ulica w prawo i do końca. 🤣
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi