Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do dyspozycji akwarium 180/50/47 po nieudanej próbie z tanganiką. Stoi od miesiąca puste i nie znalazłem póki co kupca. W związku z tym być może będę mógł je zarybić. W związku z tym że finansowo nie mogę sobie pozwolić na zakup tego co naprawdę bym chciał (tym bardziej że wolał bym mieć tą docelową obsadę w moim 1300 l w którym teraz jest mbuna) to pomyślałem o jednogatunkowym, z rybami ze sprawdzonego źródła za nieduże pieniądze. Nie wiem czy jakość może pójść w parze z niską ceną. Zazwyczaj nie idzie. Tak czy siak, gdzie mam pytać jak nie tu? Ryba spokojna non mbuna, jednogatunkowo, za rozsądną kasę. Będę wdzięczny za propozycję gatunku z namiarami na sprzedawcę. Pozdo

Opublikowano

Może większa grupka Mdok? I niekoniecznie jednogatunkowo, dla kontrastu dodałbym harem Yellow'ów.

Mdoki masz w Tanmalu w promocji 29zł, a u Darka Gaży po 15zł, Yellow'y tu i tu po 12zł

Opcja II: P. phenochilus tanzania, tu samice nieco brzydsze, ale do zaakceptowania. D. Gaża - 15zł

• Lubię to 2
Opublikowano

Jeśli chodzi o D. Gażę to na moim wypizdowiu mam problem z połączeniem PKP. Tan mal jak najbardziej. Mdoki z yellow raczej w ostateczności. Najchętniej jakiś lethrinops

Opublikowano
1 godzinę temu, Paweł83 napisał:

Jeśli chodzi o D. Gażę to na moim wypizdowiu mam problem z połączeniem PKP. Tan mal jak najbardziej. Mdoki z yellow raczej w ostateczności. Najchętniej jakiś lethrinops

Darek Gaża wysyła UPS. Natomiast Tanmal PKP

Opublikowano
4 godziny temu, Paweł83 napisał:

Chidzi mi po głowie blue otter. Są małe w fish magic ale nie wiem za bardzo czy jakość pozostała po zmianie właściciela 

Jak wybierasz się do Pokrzywnej to mogę Ci przywieźć za darmo. Rosną u mnie w bardzo dobrych warunkach.

• Lubię to 2