Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , wczoraj przeglądnąłem ten temat i musze powiedzieć że baniak pierwsza klasa aż zacząłem przeglądać sklepy za materiałami których użyłeś 😁 tego tła co masz nie mogłem znaleźć tylko wąskie kawałki albo na zagranicznych stronach ale cena w euro powala 😀 mam 240 l i  pomału przymierzam się do większego litrażu , spróbuje na razie podwiesić dwa moduły na zaawansowanych trytytkach 🙂 i zobaczę jak to będzie wyglądać.

• Dziękuję 1
Opublikowano
W dniu 6.03.2025 o 19:10, DarthBane napisał(a):

Witam, mógłbym prosić o fotkę jak blokujesz te moduły BTN pod pokrywą? Efekt końcowy rozwalił mi kompletnie wyobraźnię. Cudo. Nie chcę kleić swoich modułów, tylko właśnie chciałbym je podwiesić. Wygląd Twojego baniaka to absolutny sztos!! 

Dziękuje Ci bardzo za dobre słowo :D Prześle Ci mój numer telefonu to porozmawiamy bo ciężko mi opisać jak to jest zrobione :) 

Opublikowano
16 godzin temu, diesel9751 napisał(a):

Cześć , wczoraj przeglądnąłem ten temat i musze powiedzieć że baniak pierwsza klasa aż zacząłem przeglądać sklepy za materiałami których użyłeś 😁 tego tła co masz nie mogłem znaleźć tylko wąskie kawałki albo na zagranicznych stronach ale cena w euro powala 😀 mam 240 l i  pomału przymierzam się do większego litrażu , spróbuje na razie podwiesić dwa moduły na zaawansowanych trytytkach 🙂 i zobaczę jak to będzie wyglądać.

Dziękuje :D👍 Niestety nikt już nie sprowadza modułów BTN ponieważ ceny u producenta powalają 🙁. Na tą chwilę to pewnie bym zrobił czarne tło i moduły ATG które można fajnie poustawiać na dole i kilka podwiesić. Z tej serii jest tylko kilka modułów ale można naprawdę coś fajnego ułożyć.

https://www.youtube.com/@EasyAquarium

Tutaj nagrałem kilka filmików z modułami BTN i ATG które są samo-zatapialne natomiast z BTN trzeba kombinować jeśli nie chciałbyś ich kleić.  Powodzenia 👍