Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja kurcze czekam i czekam…już kilka razy dziennie zaglądam do skrzynki a tam smutne rachunki i nudne reklamy, a karty 0,ale ja się doczekam…

Opublikowano

Zastanawiające. Kartę sisona wrzuciłem do skrzynki w podwarszawskim Legionowie w piątek wieczorem. Pozostałe karty, w tym i Zbigniewa, trafily do skrzynki na poczcie głównej w warszawie kilka godzin wcześniej (były gotowe dzień wcześniej, a sisonową dopiero w Legionowie laminowałem).

Mozna by się było spodziewać że te z poczty głównej dojdą pierwsze :)

kot.

Opublikowano
Zastanawiające.

Mozna by się było spodziewać że te z poczty głównej dojdą pierwsze :)

Człowiek o poczcie polskiej uczy się całe życie :twisted:

Opublikowano

mam i ja :) morale wzrastają po ujrzeniu koperty z logiem klubu i znaczniekm wielkanocnym :) ,a co do różnicy w poczcie możliwe ze to są różnice w warszawie, ale z doświadczenia wiem też ze w Będzinie nigdy nic nie przychodzi ot tak zawsze jest jakieś ale i opóźnienie…Ważne, że karta jest…

pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

A zauważyliście jak startkot podchodzi indywidualnie i z klimatem? do kopert nie wiem jak Wy, ale pewnie tak jak ja dostaliście wypisaną rzecznie piórem. Jeszcze wnukom będzie można pokazać (jeszcze nie mam dzieci wiec sporo czasu upłynie na wnuki) nie to co długopis albo standardowy nadruk :)

pozdrawiam

Opublikowano

No Panowie. Nie ma lipy. Odkąd moja firma zakupiła kolorową drukarkę laserową to są koperty klubowe i papier klubowy (karty zresztą też na niej drukowałem). :D A do pióra i ręcznego pisania mam sentyment :)

Kot.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.