Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
A czy jest jakiś sposób aby skorzystać ze zniżek klubowych, nie posiadając karty?

Tak, w Bazie KM masz pole "nr karty", podajesz je sprzedawcy, jesli o nie poprosi. Sklepy wspolpracujace z nami mają mozliwosc sprawdzenia uprawnien.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
No dobra ... az wstyd się przyznac, ale nadal mam spore zalegości w kartach. Miałem strasznie burzliwy okres w pracy w który jeszcze musiałem upchnać zoobotanikę, jednak jako ze zamiast robic się lepiej, robi się gorzej i czasu mam jeszcze mniej, to dzis siedze na urlopie i robie porzadki w różnych sprawach. Zrobiłem liste i wyszło mi ze 11 osób prosilo o karte i nie dostało. Poniżej lista osób od których znalazłem maile i PW, i którzy podali mi dane adresowe. jeśłi kogoś tam nie ma, a chciał by byc, to prosze pisać. Dziś sprawdzę nazwiska z baza składek, a jutro postaram się wypisać karty, i polaminować.

1. Robert Iżewski

2. Robert Mazurkiewicz

3. Dominik Szulc

4. Marcin Kończak

5. Mirosław Kotowski

6. Michał Matysiak

7. Artur Skłodowski

8. Artur Dusza

9. Marcin Kubalka

10. Marcin Przybyłek

11. Marcin Soboń

Pozdrawiam,

Kot.

Z ważywszy na to ze od 27 listopada minęło już trochę czasu (prawie 3 miesiące) chciał bym się dowiedzieć co dzieje się z kartami :?: . Bo jeśli np chodzi o mnie to pierwszy raz składałem mejlową prośbę jakoś w sierpniu a to już mega dużo czasu. Może ktoś by ogarnął w końcu ten temat :?: Przecież w zarządzie nie działa tylko KOT może ktoś by się podjął zadania.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.