fetzi Opublikowano 5 Marca 2022 #1 Opublikowano 5 Marca 2022 Witam. lada dzień będę zarybiał wyczekiwane malawi Zależy mi na w sumie podstawowych: 1. pseudotropheus saulosi 2. lodotropheus sprengerae Co mogę jeszcze ciekawego dorzucić? Jakieś propozycje? druga sprawa.. jaka hodowle polecicie?
Tomasz78 Opublikowano 5 Marca 2022 #2 Opublikowano 5 Marca 2022 Na przykład coś z tego możesz dodać: Labidochromis perlmutt Melanochromis dialeptos Pseudotropheus sp. 'polit' Chindongo flavus Chindongo sp. 'elongatus spot' Pseudotropheus cyaneorhabdos Maylandia pulpican Maylandia sp. 'daktari' Maylandia sp. 'elongatus chailosi' Maylandia sp. 'elongatus chewere' Labidochromis caeruleus 'Nkhata Bay' - biały Labidochromis joanjohnsonae Hodowle polecane to np. TanMAl, Tanganika Malawi Żory. 1
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 5 Marca 2022 #3 Opublikowano 5 Marca 2022 6 godzin temu, fetzi napisał: Co mogę jeszcze ciekawego dorzucić? Jakieś propozycje? Ja na twoim miejscu bym zostawił dwa gatunki ,ja sam mam takie akwarium 120x50 x50 z obserwacji dwa gatunki to wystarczająco. 1
Rekomendowane odpowiedzi