Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt, dziś już są kolejne zmiany. Te mi się już podobają, teraz to jakoś zaczynam łapać, o co chodzi :mrgreen: bo wczoraj, to avatar z innej strony, buźki z innej.... Może za bardzo zmęczony byłem. A co do 100 postów, to ja, jak sławek, lubię to badziewie 8)

Opublikowano

"100 ostatnich postów" jest bez sensu, w porównaniu z "zobacz ostatnie wątki" - jeśli by miały wrócić "zamiast" to staję w obronie nowości :twisted:

Mutra, przestawienie barw monitora jest też bez sensu dla samego forum... przecież ludzie używają kompa też do innych rzeczy...

wogóle wszystko jest dziś bez sensu - ale to może dlatego, że stoję w skarbówce - na szczęście z laptopem, bo to już 3 godzina.... co mnie podkusiło? :roll:

Opublikowano

ja też będę bronił nowości - mimo, że na początku nie przemawiało do mnie..ale już przywykłem i rzeczywiście "zobacz nowe" jest chyba praktyczniejsze niż "100 ostatnich..."

IMHO

Opublikowano
"stoję w skarbówce - na szczęście z laptopem, bo to już 3 godzina.... co mnie podkusiło? :roll:

Hmm...widzę że kolega znalazł jakiś fajny sposób na trzymanie laptopa w kolejce i jeszcze jakoś pisze :wink: Kolega ma ile rąk :wink: Hehe.....

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.