Rafał80 Opublikowano 28 Grudnia 2021 #11 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Jaki piasek? Ja po roku zmieniłem piasek na dolomit 1-1,5mm i jestem mega zadowolony.
anutemix Opublikowano 28 Grudnia 2021 #12 Opublikowano 28 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Radmil napisał: Hej, nie nie. Oczywiście, na całym dnie jest styropian a ja tylko delikatnie zmieniłem kamienie które leżą na "fundamencie" z kamienia styropian, kamienie, piasek, tak mam:) a z tą lewa stroną że za blisko to problem dla ryb, cyrkulacji czy względu bezpieczeństwa? Dla ryb żaden problem tylko ciężko czyścić szybę
Radmil Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor #13 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witajcie po przerwie. Akwarium już gotowe, chyba ustabilizowane i wczoraj zarybione. Póki co 10 sztuk młodzieży Saulosi, myślę jeszcze o dwóch gatunkach. Gdzieś w głowie chodzi Rdzawy i Hara. Chyba za Mainago.
ziemniak Opublikowano 7 Stycznia 2022 #14 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jak myślisz o jeszcze jednym gatunku to fajnie byłoby podnieść prawą stronę.
Rekomendowane odpowiedzi