Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcin73m Opublikowano 13 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Z racji tego, że już jakoś mniej się chce, niż ponad 4 lata temu, z drugiej zaś strony wiedząc, że jest ktoś, kto czeka.. postanowiłem zdać relację w pigułce, w wersji głównie obrazkowej Mam nadzieję, że ogólny przekaz na tym nie ucierpi, a będzie wilk syty i owca cała a zatem do rzeczy.. ODCINEK I - planowanie i przemeblowanie i czarny pomocnik, bez którego udziału nic nie może się w domu wydarzyć, a tym bardziej zmienić makieta nowego zbiornika w skali 1:1 - z kartonu i drewna niezbędna do oszacowania szans upchnięcia baniaka do windy jak się okazało - zakończona niepowodzeniem opróżniamy baniak, żeby go przesunąć i zrobić miejsce na nowy i stare szkiełko w docelowym - tymczasowym miejscu jutro odc. II 16
Bastian Opublikowano 13 Grudnia 2021 #2 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Jak ja lubię fotorelacje czekam na ciąg dalszy 2
egon44 Opublikowano 13 Grudnia 2021 #3 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Widać Marcinku ,że masz wszystko zaplanowane I dobrze ,bo ma być na tip-top Jestem ciekaw dalszej fotorelacji ! Ps. Czarny diabeł jest przecudny 1
BombeL Opublikowano 13 Grudnia 2021 #4 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zduńska pozdrawia Toruń PS. Owocnej pracy i oby do celu 1 2
marcin73m Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor #5 Opublikowano 13 Grudnia 2021 4 minuty temu, BombeL napisał: Zduńska pozdrawia Toruń 1 2 1
BombeL Opublikowano 13 Grudnia 2021 #6 Opublikowano 13 Grudnia 2021 1 minutę temu, marcin73m napisał: Spoko Marcinie zaraz poprawię 1
Radzik Opublikowano 13 Grudnia 2021 #7 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Super !! Będę obserwował bo również planuję przesiadkę na większe szkiełko Pozdrawiam 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcin73m Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #8 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Ponieważ II odcinek pt. SZAFKA, zapowiada się na bardzo opasły to dzisiaj pojawi się już tylko małe uzupełnienie do poprzedniego odcinka. A jutro pełna relacja z budowy podstawy pod akwa Póki co uzupełnienie do budowy makiety, gdyby ktoś był zainteresowany jej konstrukcją, celem wytworzenia bliźniaczej jako dociążenie wykorzystano wszystko, co było pod ręką nadzór fachowy i kontrola jakości 11
Bartek_De Opublikowano 14 Grudnia 2021 #9 Opublikowano 14 Grudnia 2021 5 minut temu, marcin73m napisał: jako dociążenie wykorzystano wszystko, co było pod ręką Gdyby to budował @BombeL wiadomo co by stało zamiast mleka 6
marcin73m Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor #10 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Robota była ciężka, pić się chciało.. wolałem wypić to, co lubi Łukasz, a dociążać mlekiem, niż odwrotnie 1 4
Rekomendowane odpowiedzi