Arenos244 Opublikowano 13 Września 2021 #1 Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) Witam, Dziś paczka od trzmiela doszła, kamyczki oraz piasek zakupione więc można brać się do dzieła. Na oświetlenie oraz pokrywę jeszcze chwilkę będę musiał zaczekać. Biorę się za mycie kamieni, przyklejanie tła oraz ustawianie sprzętu w akwarium. Później przyjdzie czas na jakąś aranżacje, jak uda się coś sensownego zbudować to pochwale się tutaj Edytowane 13 Września 2021 przez Arenos244 1
Bartek_De Opublikowano 13 Września 2021 #2 Opublikowano 13 Września 2021 @Arenos244 Twój temat przeniosłem do działu Przedstaw się i swoje akwarium. Tu będziesz mógł opisywać kolejne etapy powstawania Twojego zbiornika. 1
Arenos244 Opublikowano 14 Września 2021 Autor #3 Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Kamienie umyte, rewelacyjnie wyglądają jak są mokre Tło przykleiłem oraz ustawiłem filtr i grzałkę Czas na aranżację. Zobaczymy co z tego wyjdzie. . Pierwsza wersja, jakaś opinia ? Edytowane 14 Września 2021 przez Arenos244 2
Robson79 Opublikowano 14 Września 2021 #4 Opublikowano 14 Września 2021 Poszedł bym bardziej w górę, ponieważ gdy dojdzie piach będzie nisko...
Arenos244 Opublikowano 14 Września 2021 Autor #5 Opublikowano 14 Września 2021 5 minut temu, Robson79 napisał: Poszedł bym bardziej w górę, ponieważ gdy dojdzie piach będzie nisko... A ogólny zarys będzie ok ?
Bartek_De Opublikowano 14 Września 2021 #6 Opublikowano 14 Września 2021 Ja się obawiam o Twoją komodę. Skoro są to szuflady to brak jej podparcia przez środek. Mam kotnik 54L na bardzo podobnej (Ikea, Malm) i blat jest mocno ugięty. Twoje akwarium jest dwa razy większe, oby nie doszło do katastrofy.
Arenos244 Opublikowano 14 Września 2021 Autor #7 Opublikowano 14 Września 2021 4 minuty temu, Bartek_De napisał: Ja się obawiam o Twoją komodę. Skoro są to szuflady to brak jej podparcia przez środek. Mam kotnik 54L na bardzo podobnej (Ikea, Malm) i blat jest mocno ugięty. Twoje akwarium jest dwa razy większe, oby nie doszło do katastrofy. Będzie spoko:) To jest pełny blat a nie pusty jak w ikei.
Bartek_De Opublikowano 14 Września 2021 #8 Opublikowano 14 Września 2021 2 minuty temu, Arenos244 napisał: To jest pełny blat a nie pusty jak w ikei. Również mam pełny, co prawda jest to płyta wiórowa, ale jednak... No chyba, że Twój blat jest z litego drewna. Nie piszę tego złośliwie, po prostu zwróciłem uwagę na podobieństwo komód.
Arenos244 Opublikowano 14 Września 2021 Autor #9 Opublikowano 14 Września 2021 3 minuty temu, Bartek_De napisał: Również mam pełny, co prawda jest to płyta wiórowa, ale jednak... No chyba, że Twój blat jest z litego drewna. Nie piszę tego złośliwie, po prostu zwróciłem uwagę na podobieństwo komód. Zobaczę co się będzie działo jak zaleje akwarium. Najwyżej wtedy wzmocnię blat.
Arenos244 Opublikowano 14 Września 2021 Autor #10 Opublikowano 14 Września 2021 Wygląda to tak:) jak wrzucę piasek to dołożę jeszcze kamieni. Co myślicie.
Rekomendowane odpowiedzi