Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry Ceść wszystkim mam nietypowe pytanie od niedawna posiadam rybki pyszczaki chciałem konkretnie zapytać czy pyszczaki mogą być z małżą moje pytanie polega natym iż posiadam akwarium 80 l i w tym akwarium sa 3 szt pyszczaki i jeden mały glonojad oczywiście pompka gżałka i wszystko co tylko potrzebne lecz co 3 dni muszę wodę wymieniać ponieważ tak zachodzi zieleniną jak bym w tym akwarium nie sprzątał od wieków mam wszystkie uzdatniacze sól morską i nic to nie pomaga z góry dziękuje za każdą pomoc 

Opublikowano

Mała uwaga kolego. Na forum przywiązujemy dużą wagę do pisowni choć nikt nie jest doskonały i każdemu zdarzają się błędy. Zwracaj proszę na to uwagę, używaj przecinków i kropek.

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, Orzel79 napisał:

Dzień dobry Ceść wszystkim mam nietypowe pytanie od niedawna posiadam rybki pyszczaki chciałem konkretnie zapytać czy pyszczaki mogą być z małżą moje pytanie polega natym iż posiadam akwarium 80 l i w tym akwarium sa 3 szt pyszczaki i jeden mały glonojad oczywiście pompka gżałka i wszystko co tylko potrzebne lecz co 3 dni muszę wodę wymieniać ponieważ tak zachodzi zieleniną jak bym w tym akwarium nie sprzątał od wieków mam wszystkie uzdatniacze sól morską i nic to nie pomaga z góry dziękuje za każdą pomoc 

Ciężko się czyta taką "ulewę" słowną.  Szczegóły pominięte, ale ogólnie gdzieś widziałem małże w takim ogólnym akwarium. Jak każda ryba może chcieć coś skubnąć. Za to kraba na pewno gdzieś  widziałem z pyszczakami. Podobno jest duża szansa na to, że się dogadają. Ale osobiście bym takich zwierzaków nie łączył ze sobą. Jak masz glony to proponuję ślimaki Military helmet. Będą zadowolone. Co 3 dni raczej nie powinno się wymieniać wody. 

Jaki filtr masz w akwarium? 

• Lubię to 1