Łowiczak Opublikowano 11 Lipca 2021 #1 Opublikowano 11 Lipca 2021 Mam na imię Robert, jestem programistą webowym z odwiecznym zamiłowaniem do rybek. Aktualnie nie posiadam malawi a zarejestrowałem się po to aby czegoś się nauczyć zanim je założę. Także moje akwarium malawi zaprezentuję jak będzie, na razie nauka, zbieranie doświadczenia i może ciekawych znajomości. pozdrawiam Wszystkich.
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 11 Lipca 2021 #2 Opublikowano 11 Lipca 2021 Witam dobrze trafiłeś na nasze forum ,to duża wiedza o akwarystyce i doświadczenie prowadzenia Biotopu Malawi 2
Bartek_De Opublikowano 11 Lipca 2021 #3 Opublikowano 11 Lipca 2021 Witaj na forum, znajdziesz tu odpowiedzi na wiele nurtujących Cię pytań. Być może za naszą sprawą, Twoje odwieczne zamiłowanie do rybek przerodzi się w miłość do Malawi i zostaniesz z nami na dłużej. Na początek polecam poniższe tematy jako lekturę obowiązkową: 2
Łowiczak Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor #4 Opublikowano 11 Lipca 2021 Dziki za tematy, zapoznam się z nimi w najbliższym czasie.
Rekomendowane odpowiedzi