michalzgierz1989 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor #31 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Kilka młodzików udało mi się w miarę dobrze uchwycić. Akwarium po mojej chorobie jeszcze wraca do formy. 3
michalzgierz1989 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor #32 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Wczoraj poczyściłem wszystko gruntownie po raz pierwszy od maja. Kiedy się zaczynały problemy zdrowotne. Jak widać ryby mają się w bardzo dobrej kondycji, podłoża nie ma. Bo miałem już dość suszenia głowy, że rury się zapychają bo ileż można to marudzenie znosić. Populacja sama się utrzymuje stabilnie od 2021 roku. Nic praktycznie tu nie zmieniałem. 1
pulpet Opublikowano 16 Stycznia 2025 #33 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Spoko decyzja z wywaleniem piachu, ja tak robię zbiorniki od dwóch lat, a z poprzednich projekrow piasek też wyleci. W sumie miał wylecieć dawno, ale zbieram się jak pies do jeża, bo czasu malo Ale ta podłoga nie wygląda jakoś naturalnie. Zrób coś na dno, kup kawałek tła płaskiego, skałopodobnego w miarę, albo pokombinuj piach plus żywica, ewentualnie PVC spienione posmaruj żywicą i posyp piaskiem. Zrób esy floresy i będzie jakoś. Kolor piasku dobierzesz i będzie jakoś grało w całość. A skały dla mbuniakow dużo za mało. Oko może i cieszy, ale ryby raczej mega zadowolone z aranżu nie są Powodzenia, 1
michalzgierz1989 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Autor #34 Opublikowano 16 Stycznia 2025 9 minut temu, pulpet napisał(a): Spoko decyzja z wywaleniem piachu, ja tak robię zbiorniki od dwóch lat, a z poprzednich projekrow piasek też wyleci. W sumie miał wylecieć dawno, ale zbieram się jak pies do jeża, bo czasu malo Ale ta podłoga nie wygląda jakoś naturalnie. Zrób coś na dno, kup kawałek tła płaskiego, skałopodobnego w miarę, albo pokombinuj piach plus żywica, ewentualnie PVC spienione posmaruj żywicą i posyp piaskiem. Zrób esy floresy i będzie jakoś. Kolor piasku dobierzesz i będzie jakoś grało w całość. A skały dla mbuniakow dużo za mało. Oko może i cieszy, ale ryby raczej mega zadowolone z aranżu nie są Powodzenia, Wszystko w swoim czasie, na razie to priorytetowo, muszę zainstalować wentylatory i okno uchylne w gołębniku. Bo dostałem wyniki z laboratorium, i to białko gołębie mnie uczuliło. A już je oswoiłem i nie wyobrażam sobie żeby ich nie było.
pulpet Opublikowano 16 Stycznia 2025 #35 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zdrowia dla Ciebie i wysokich lotów dla gołębi 2
michalzgierz1989 Opublikowano 16 Marca 2025 Autor #36 Opublikowano 16 Marca 2025 W Piątek robiłem porządki, młode już podrosły. 1
Rekomendowane odpowiedzi