Majk88 Opublikowano 17 Maja 2021 #1 Opublikowano 17 Maja 2021 Szczerze prosto na klate walcie i piszcie co o tym sądzicie. Troche boję się zalać cały baniak bo stary i używany a jak 300l pęknie to sąsiadom z dołu do końca życia się nie wyplace 2
Bezprym Opublikowano 17 Maja 2021 #2 Opublikowano 17 Maja 2021 Jak dla mbuny to zdecydowanie za mało kamieni
Majk88 Opublikowano 17 Maja 2021 Autor #3 Opublikowano 17 Maja 2021 Narazie ryby mają max 4-5 cm a szczelinek i grot jest sporo więc mają gdzie się chować. Nie mogłem przesadzać z ciężarem bo po napełnieniu baniaka i tak blat się lekko ugiął. Docelowe akwarium będzie za około 3-5 msc i nowa porzadna komoda
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Maja 2021 #4 Opublikowano 17 Maja 2021 Ma nawet fajny klimat. Gdybyś zamknął tył jakimś tłem to myślę , że jeszcze lepiej to by wyglądało bo jest potencjał w tym zbiorniku. 4 godziny temu, Majk88 napisał: Nie mogłem przesadzać z ciężarem bo po napełnieniu baniaka i tak blat się lekko ugiął Z tego co widać na zdjęciach to akwa nie jest w pełni napełnione dlatego warto zlać wodę , wyjąć piach , kamienie i jednak wzmocnić szafkę. Wtedy będziesz spał spokojnie. Masz niby gruby styropian który jest skuteczny ale uroku nie dodaje. No chyba , że go zamaskujesz. Przemyśl to póki masz jeszcze możliwość swobodnej reakcji.
wilu25 Opublikowano 17 Maja 2021 #5 Opublikowano 17 Maja 2021 Kupuj ubezpieczenie i zalewaj ja mam to samo tylko mieszkam na 8 piętrze
Rekomendowane odpowiedzi