Ghoulash1125 Opublikowano 8 Maja 2021 #1 Opublikowano 8 Maja 2021 Witam Chciałem zapytać o opinię w związku z pytaniem w temacie, czy trzymanie dwóch wymienionych gatunków razem może doprowadzić do ich 'zmieszania' się czy nie powinienem się przejmować? Mam samotnego samca (Chilumba) którego mam od lat i znalazłem mu kilka dorosłych samic z 2 różnych źródeł (importerzy ryb z Niemiec), do tego trafiły się przypadkiem Trewavasae Thumbi West (marmalade cat) które bardzo chętnie bym też wziął. Co poradzicie? Dzięki. Radek
Bartek_De Opublikowano 8 Maja 2021 #2 Opublikowano 8 Maja 2021 Podobny temat był poruszany całkiem niedawno, może znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie.
Ghoulash1125 Opublikowano 8 Maja 2021 Autor #3 Opublikowano 8 Maja 2021 Jak widzisz jestem nowy na forum i nie znam historii tematów poruszanych a czasu też aktualnie mało na grzebanie za tematami. Dokładnie czego szukałem, dzięki. 1
Bartek_De Opublikowano 8 Maja 2021 #4 Opublikowano 8 Maja 2021 1 minutę temu, Ghoulash1125 napisał: Jak widzisz jestem nowy na forum i nie znam historii tematów poruszanych a czasu też aktualnie mało na grzebanie za tematami. Dokładnie czego szukałem, dzięki. Rozumiem to Czasem warto skorzystać z forumowej wyszukiwarki zanim napisze się nowy temat. Jeśli będziesz miał jakieś pytania odnośnie tego zagadnienia to kontynuuj w tamtym temacie, aby wszystko było w jednym miejscu. Twój temat zamknę.
Rekomendowane odpowiedzi