Linkoln Opublikowano 20 Lutego 2021 #1 Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam, parę dni temu wpadłem na pomysł użycia węgla kamiennego jako dekoracji w akwarium. Węgiel przyszedł mi do głowy z powodu koloru, myślę że moje kolorowe piękności będą fajnie wyglądały na jego tle. czy ma ktoś z Was jakieś doświadczenia związane z węglem w zbiorniku?
Bartek_De Opublikowano 20 Lutego 2021 #2 Opublikowano 20 Lutego 2021 Przeniosłem do właściwego działu.
Linkoln Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor #3 Opublikowano 21 Lutego 2021 Pierwsza próba z węglem co o tym sądzicie?
Bezprym Opublikowano 21 Lutego 2021 #4 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zmienilbym barwę światła i dał trochę większych brył.
Linkoln Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor #5 Opublikowano 21 Lutego 2021 Nowe ledy już są w drodze, bo to światło to jakaś masakra. Szukałem większych brył. Niestety to są największe co mogę znaleźć tu na miejscu. Może jak sytuacja z podróżami wróci do normy to gdzieś w Polsce znajdę coś w odpowiednim rozmiarze. Myślę że kolor węgla jako kamienia jest ok, zmienię w przyszłości tylko rozmiar brył i zamienię żwirek na jasny piasek
Bezprym Opublikowano 21 Lutego 2021 #6 Opublikowano 21 Lutego 2021 Kontroluj tylko pH czy Ci czasami nie będzie obniżał.
Rekomendowane odpowiedzi