Lechu0031 Opublikowano 18 Lutego 2021 #1 Opublikowano 18 Lutego 2021 Jak w temacie ma ktoś namiar na coś takiego? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Lechu0031 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor #2 Opublikowano 18 Lutego 2021 Takie cosWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 18 Lutego 2021 #3 Opublikowano 18 Lutego 2021 @Lechu0031 Jeśli zdjęcie jest Twojego autorstwa to nie ma problemu, natomiast jeśli nie jesteś jego autorem to musisz podać źródło pochodzenia zdjęcia lub autora.
Lechu0031 Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor #4 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zdjęcie jest moje polozylem stary telefon z wlaczona latarka i daje super efekt ale wolałbym coś stalegoWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Bartek_De Opublikowano 18 Lutego 2021 #5 Opublikowano 18 Lutego 2021 1 minutę temu, Lechu0031 napisał: Zdjęcie jest moje polozylem stary telefon z wlaczona latarka i daje super efekt ale wolałbym coś stalego Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Ok, rozumiem. Jeśli podoba Ci się takie punktowe oświetlenie i chcesz uzyskać podobny efekt, to wystarczy Ci kilka modułów ledowych, zimnych, skupionych blisko siebie. Ale ja na modułach się nie znam, zapewne ktoś bardziej doświadczony Ci podpowie. 1
Lechu0031 Opublikowano 20 Lutego 2021 Autor #6 Opublikowano 20 Lutego 2021 Minęło 9 dni od wpuszczenia nowej obsady jednak wciąż nie mogę odpalić świetlówek tak jak było przy poprzednim składzie. Ryby wciąż reagują stresowo. Jednak kiedy tylko gasze zaczynają pływać swobodnie. Czy powinienem zostawić zapalone światło i czekać aż się przyzwyczaja czy próbować innego oświetlenia? Jednopunktowe im odpowiada. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi