NorbertF Opublikowano 13 Lutego 2021 #1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Hej! Polecicie jakieś sklepy w Warszawie lub okolicach z fajna ofertę Malawi? Chodzi głównie o pooglądanie, ale jak się coś trafi fajnego to sami wiecie Znam - Discus, Aqualantis i Radzyminska (te 2 ostatnie to straszna padaka).
NorbertF Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor #2 Opublikowano 15 Lutego 2021 Hej, serio nic? Takie miałem wrażenie, że jest ubogo ale liczyłem że cokolwiek podpowiecie:( Czasem nawet w sieciówkach znajdzie się fajniejsza oferta...
Jeb_us Opublikowano 15 Lutego 2021 #3 Opublikowano 15 Lutego 2021 7 minut temu, NorbertF napisał: Hej, serio nic? Takie miałem wrażenie, że jest ubogo ale liczyłem że cokolwiek podpowiecie:( Czasem nawet w sieciówkach znajdzie się fajniejsza oferta... Większość dobrych hodowli wysyła ryby nawet zagranicę, więc lepiej zamówić coś od kogoś kto się tym zajmuje niż z zoologa, pamiętaj że na forum jest masa ludzi która ma różne gatunki ryb i trzaskaja światowej jakości zdjecia, więc popatrz w galerii i poszukaj tego co Ci się spodobało w hodowlach polecanych na forum... Pamiętaj na żywo ryba też w sklepie super nie wygląda dopiero jak się się przyzwyczai, do nowego domu to wtedy pokazu piękno
NorbertF Opublikowano 15 Lutego 2021 Autor #4 Opublikowano 15 Lutego 2021 9 minut temu, Jeb_us napisał: Większość dobrych hodowli wysyła ryby nawet zagranicę, więc lepiej zamówić coś od kogoś kto się tym zajmuje niż z zoologa, pamiętaj że na forum jest masa ludzi która ma różne gatunki ryb i trzaskaja światowej jakości zdjecia, więc popatrz w galerii i poszukaj tego co Ci się spodobało w hodowlach polecanych na forum... Pamiętaj na żywo ryba też w sklepie super nie wygląda dopiero jak się się przyzwyczai, do nowego domu to wtedy pokazu piękno mam motywację przede wszystkim turystyczną, raczej nie kupuję impulsywnie ryb fajnie natomiast pooglądać na żywo różne gatunki w sklepie tak by ewentualnie rozważać je w przyszłości
sokolnik73 Opublikowano 16 Lutego 2021 #5 Opublikowano 16 Lutego 2021 Ja Ci polece Pana hodowce z bielanKupowalem od niego rowno rok temu mlode pyszczaki 30 szt Facet ma hodowle od 40 latZnajdz go na olxOgromna wiedza zdrowe rybyNiestety nie jest tolerowany i polecany przez to forum poniewaz wdawal się czesto w dyskusje i mial inne zdanie niz forumowa wiekszoscDlatego dal sobie spokoj z zabieraniem glosu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rekomendowane odpowiedzi