Smugi Opublikowano 31 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie. Mam pytanko czy ktoś wie co to za pokarm ? Dostałem go razem z rybami i wydaje mi się że to jakiś granulat z naturalfood tylko nie mogę takiego samego namierzyć. Ryby za nim szaleją a nie chciał bym im zmieniać na coś innego . Za pomoc w identyfikacji będę bardzo wdzięczny.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 31 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jakiej firmy trudno mi powiedzieć. Ale na pewno roślinny. Może @Robson79 Robert będzie wiedzieć ?
mareckee Opublikowano 31 Stycznia 2021 #3 Opublikowano 31 Stycznia 2021 32 minuty temu, Smugi napisał: Dostałem go razem z rybami Ten co Ci odstąpił ryby i pokarm też nie wie czym je karmił?
Smugi Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor #4 Opublikowano 31 Stycznia 2021 W między czasie telefon mi padł i kilka kontaktów straciłem akurat telefon do poprzedniego właściciela też nie do odzyskania na tą chwilę. A pokarm się skończył.
pablomas Opublikowano 2 Lutego 2021 #5 Opublikowano 2 Lutego 2021 Może Naturefood Premium Cichlid Plant-S lub Hikari Cichlid Exel
mareckee Opublikowano 4 Lutego 2021 #6 Opublikowano 4 Lutego 2021 W dniu 31.01.2021 o 21:34, Smugi napisał: nie chciał bym im zmieniać na coś innego Zmień śmiało. Zamów małe próbki kilku pokarmów i testuj. Jak nie będą jeść to spróbuj za kilka dni znowu tym samym. Jak zgłodnieją, zjedzą. Wiem z autopsji (czy jakoś tak ) Odnośnie nie zmieniania pokarmu, chciałbyś jeść całe życie chleb i parówki?
Falcowski Opublikowano 4 Lutego 2021 #8 Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Też mi to na Hikari wygląda. Na pewno nie NF. Rozmiar mini będzie ok, ma 3mm średnicy. Pasuje dla ryb od 7 cm. Chyba, że masz miejsze. A który Hikari, to już wybierz najodpowiedniejszy dla obsady. Edytowane 4 Lutego 2021 przez Falcowski
Smugi Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor #9 Opublikowano 7 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedzi naprawdę mi to pomogło
Rekomendowane odpowiedzi