Jeb_us Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor #31 Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) To może teraz się uda.. Bardziej myślę że to o rozmiar filmu chodzi. Dwie największe samiczki OB inkubuja drugi najmniejszy osobnik w ciapy to samiec mc samca o morph widać PS: Młoda chciała mieć filmik VID_20220102_184440.mp4 Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Jeb_us Informacje 1
Bartek_De Opublikowano 2 Stycznia 2022 #32 Opublikowano 2 Stycznia 2022 26 minut temu, Jeb_us napisał: Bardziej myślę że to o rozmiar filmu chodzi. A mi się wydaję, że za szybko kliknąłeś "dodaj odpowiedź" co w konsekwencji spowodowało przerwanie przetwarzania pliku.
Jeb_us Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor #33 Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) 7 minut temu, Bartek_De napisał: A mi się wydaję, że za szybko kliknąłeś "dodaj odpowiedź" co w konsekwencji spowodowało przerwanie przetwarzania pliku. Może tak być, miałem słabe połączenie z internetami, spróbuję naprawić błąd może się uda bo akurat miałem tam ciekawe rzeczy Ps: miałeś rację filmik działa , jak zwykle Bartek niezawodny Edytowane 2 Stycznia 2022 przez Jeb_us 1
Rekomendowane odpowiedzi