Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LukW124 Opublikowano 9 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 9 Września 2020 Moje Akwarium Mbuna 150x50x50 Filtracja HMF 50x10x50 z trzema wypustami napedzany pompa powietrza 1600l/h Cyrkulator AquaMedic Eco Drift 4.1 15
Bartek_De Opublikowano 9 Września 2020 #2 Opublikowano 9 Września 2020 Bardzo ładny zbiornikWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Limak86 Opublikowano 17 Września 2020 #5 Opublikowano 17 Września 2020 Ciekawa koncepcja z tym zdjęciem ponad akwarium, wyszło na prawdę ok Bardzo naturalna aranżacja, też uważam że kamienie spasowane świetnie do tego zbiornika. Bardzo podoba mi się też urozmaicenie podłoża piasek/żwir - też tak u siebie zrobiłem ale rybska w kilka dni wszystko przekopały i żwir "poszedł na dno" 2
Sarar Opublikowano 17 Września 2020 #6 Opublikowano 17 Września 2020 Świetna aranżacja! Obsada również mi się podoba. Napisz proszę kilka słów o obsadzie. Jakie to gatunki, w jakich ilościach male/female. 1
Rekomendowane odpowiedzi