Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to szybszy Lenek będziesz :) noo ale co się odwlecze to nie uciecze.

Slawekosw i jak wrażenia z nowych podopiecznych? (pewnie siedzi z nosem przy szybie na forum będzie za tydzień)

:D

Opublikowano

Gratuluję Ci slawekosw

Obserwowanie jak rosną rybki sprawia wiele radości. Pewnie rzadko się teraz odklejasz od akwarium? :D

Opublikowano

Po prostu brak mi słów.

Pierwsze 10 minut to była zabawa w chowanego :D Ale jak się później stadko rozbrykało to zaczęło poznawać akwa w pionie...Z góry na dól, z góry na dół i tak 10 razy i do następnego rogu i znowu 10 razy :D Śmiałem się sam do siebie...

Następnie po 2 godzinach przyszła pora na karmienie...

Cwaniaki robiły tak ,że nie podpływały po pokarm ,tylko się ustawiły na połowie wysokości akwa i czekały aż pokarm troszkę zatonie i filtr wew. go rozpędzi w ich stronę :wink: I znowu frajda..

Teraz już pływają normalnie po całym akwa w pionie i poziomie...

Na szczęście mam laptopa na przeciw akwa więc na forum będę cały czas zarazem podziwiając moje rybcie:)

A propos dojrzewania akwarium...u mnie to trwało 4 tygodnie i 3 dni dokładnie (14 starterów,brudna gąbka Czestera_ i 4 tabletki bactozymu) :wink:

Opublikowano

poczekaj az podrosna i wybarwia sie dominujace rybki ,dawaj fotke do galeri chetnie popatrze :D (bez wycieczek) udanej hodowli pozdro siwy1973