Bojar Opublikowano 8 Września 2020 #31 Opublikowano 8 Września 2020 Całość tak wygląda i jak dla mnie jest bardzo funkcjonalna. 3 1
Bartek_De Opublikowano 8 Września 2020 #32 Opublikowano 8 Września 2020 6 minut temu, Bojar napisał: Całość tak wygląda i jak dla mnie jest bardzo funkcjonalna. Masz tam jakieś zawiasy? U mnie Tubond jak na razie leży sobie luzem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać, aż wstyd
Bojar Opublikowano 8 Września 2020 #33 Opublikowano 8 Września 2020 1 minutę temu, Bartek_De napisał: Masz tam jakieś zawiasy? U mnie Tubond jak na razie leży sobie luzem i nie bardzo wiem jak się za to zabrać, aż wstyd Tak mam. Ozdobne montowane od góry. Jako, że akwarium celowo jest dosyć wysoko to się nie rzuca w oczy. Poprzednio miałem od środka ale rdzewiały. Możesz pomyśleć nad nierdzewkami. Tylko jak to przymontować do Tubond'u ? 1
Bartek_De Opublikowano 8 Września 2020 #34 Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Bojar napisał: Tylko jak to przymontować do Tubond'u ? I tu właśnie leży pies pogrzebany Chyba trzeba wiercić na wylot i skręcać zawiasy śrubkami To już chyba wolę opierać pokrywy o ścianę w sumie to już się do tego przyzwyczaiłem. Edytowane 8 Września 2020 przez Bartek_De
Bojar Opublikowano 8 Września 2020 #35 Opublikowano 8 Września 2020 3 minuty temu, Bartek_De napisał: I tu właśnie leży pies pogrzebany Poprzednio miałem na takich od środka. Rdzewieją ale 3-4 lata wytrzymywały. Może da się przykleić. Mają dosyć dużą płaską powierzchnię 1
Szys Opublikowano 7 Października 2020 Autor #36 Opublikowano 7 Października 2020 Witam ponownie. Zbiornik stoi już około miesiąc, woda dojrzała. Ryby maja pojawić się na dniach (wreszcie !). Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc, dzięki wam mogłem uniknąć wielu błędów. A wygląda to mniej więcej tak. Niestety jakość zdjęcia komórkowa. 5
Bezprym Opublikowano 7 Października 2020 #37 Opublikowano 7 Października 2020 Super ci to wyszło, jednak co otoczaki to otoczaki 2
BombeL Opublikowano 7 Października 2020 #38 Opublikowano 7 Października 2020 Zgadzem się z Tobą Sławku, bardzo fajnie to wyszło 2
tuptas Opublikowano 7 Października 2020 #39 Opublikowano 7 Października 2020 42 minuty temu, Szys napisał: 44 minuty temu, Szys napisał: A wygląda to mniej więcej tak Mnie się bardzo podoba. Chociaż na otoczaki nie zupełnie wygląda . Poobserwuj to " zielone" na piasku i kamieniach, bo to mogą być sinice.
Bezprym Opublikowano 7 Października 2020 #40 Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) No faktycznie mój błąd, minusy przeglądania forum na smartfonieDopiero jak fotkę powiększyłem zobaczyłem że to nie otoczaki. O ironio, post Łukasza @BombeLmnie dopiero naprowadził. Bombelku ten twój przewrotny charakter Edytowane 7 Października 2020 przez Bezprym 1
Rekomendowane odpowiedzi