Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BombeL Opublikowano 16 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 16 Lipca 2020 Witam wszystkich, Chciałbym krótko opisać i omówić moje małe mbunarium. Wymiary: 120x40x50h . Filtracja: w module BTN na pompie aquael circulator 2000 i gąbkach 10,20 ppi oraz akwaponika. Wystrój: moduły BTN plus ok. 50 kg kamieni ze składu. Oświetlanie lampa Aqua-Dreams Africa 4k. Akwarium ma przedstawiać strefę skalistą wolną od osadów. Obsada: Cynotilapia aurifrons Nkhata Bay i Pseudotropeus interraptus Chiwi Rocks. film.mp4 22
Mróz Opublikowano 16 Lipca 2020 #3 Opublikowano 16 Lipca 2020 Czym dalej w las, tym to lepiej wygląda Fajnie już glon wszystko wyrównał 2 1
BombeL Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor #4 Opublikowano 16 Lipca 2020 1 minutę temu, Mróz napisał: Czym dalej w las, tym to lepiej wygląda Fajnie już glon wszystko wyrównał Dokladnie tak, teraz tyko czekac na ryby... 1
Bartek_De Opublikowano 16 Lipca 2020 #5 Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgadzam się z Karolem, jest coraz ładniej Łukasz, jeśli to nie tajemnica, zdradź których konkretnie modułów użyłeś. Chcę dopasować coś do tego, którego już posiadam i nie wiem na co się zdecydować. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 1
BombeL Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor #6 Opublikowano 16 Lipca 2020 @Bartek_De cieszę się, że Ci się podoba choć na aparatach się nie znasz użyłem modułów E, L, N z serii river. Zaznaczam, że moduł E zostal dociety żeby zmieścić się na bocznej szybie i pełnić funkcjię filtra, a jego odcięta cześć leży na dnie po prawej stronie akwarium. 1
Bartek_De Opublikowano 16 Lipca 2020 #7 Opublikowano 16 Lipca 2020 5 minut temu, BombeL napisał: użyłem modułów E, L, N z serii river Czyli ten po prawej stronie to L? Bo właśnie o nim myślę.
BombeL Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor #8 Opublikowano 17 Lipca 2020 7 godzin temu, Bartek_De napisał: Czyli ten po prawej stronie to L? Bo właśnie o nim myślę. Tak dokladnie to jest L. 1
SlavekG Opublikowano 17 Lipca 2020 #9 Opublikowano 17 Lipca 2020 Teraz wyobraź sobie jak byś Łukaszu takie mbunarium zrobił w tym większym zbiorniku kuszące prawda??? 1 1
Rekomendowane odpowiedzi