Skocz do zawartości

Proszę o pomoc w doborze akwarium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry jak już wcześniej pisałem, jestem na etapie ponownego powrotu do Malawi.W związku z tym szukam akwarium. Myślałem o nowym 720l ale nadażyła się okazja i jest akwarium diversa 200x80x60H 960l w dobrej cenie. Akwarium ma 4 lata. Pytanie do was bo ja mam mętlik w głowie.!! Lepiej kupić używane akwarium z osprzętem,filtrami za kwotę powiedzmy 2-3 tyś. zł  czy dołożyć 3tyś i kupić nowe 720l. Obawiam się tego litrażu, jak by to puściło gdzieś na łączeniu to żona by mnie za  j...a powiesiła. :) Akwarium jest zalane i cały czas funkcjonuje. Powiem szczerze że szerokość mi się nie podaoba 80cm ale za takie pieniądzę bym chyba przebolał. Proszę pomóżcie podjąc decyzję. Dzięki z góry.

Opublikowano
1 godzinę temu, YakuzzaPL napisał:

Powiem szczerze że szerokość mi się nie podaoba 80cm ale za takie pieniądzę bym chyba przebolał.

To jesteś chyba jedyny.  Taka szerokość to większość z nas chciałaby mieć. Zawsze jest kwestia czy mam miejsce? Jak puści 720 a 960 to żadna różnica, tylko dlaczego ma puścić?  

• Lubię to 4
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jest w  bloku na parterze. No trzeba było je wnieść bokiem bo futryny za wąskie.

Edytowane przez YakuzzaPL