Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MinasTirith Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Siemanko Chciałbym się oficjalnie przywitać więc siemanko wszystkim! Akwarium 240l standard Oświetlenie - świetlówka LED (w przyszłości na pewno będzie coś kombinowane z oświetleniem) Filtracja: Biolog -jbl e900, mechanik Aquael turbo 2000 + prefiltr efeim Tło - spienione pcv Kamienie- Szarogłaz ze składu, około 75 kg Podłoże - piasek kwarcowy gradacja 0.8-2mm Obsada: Chindongo saulosi -11 szt. młodych Cynotilapia sp."hara" Galireya reef - 10 szt. młodych Z akwarystyką nie znamy się zbyt długo, wszelkie informacje uzyskałem tutaj na forum za co Wam wszystkim bardzo dziękuje. Teraz poznajemy się z "załogą" w baniaku, dbamy o stabilizację parametrów, pogłębiamy wiedzę i nabieramy ogłady :d 14
Bartek_De Opublikowano 15 Czerwca 2020 #2 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Witaj na forum Bardzo ładna aranżacja Powodzenia w hodowliWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
pablomas Opublikowano 16 Czerwca 2020 #3 Opublikowano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Witaj. Ładny baniak . Edytowane 16 Czerwca 2020 przez pablomas 1
MinasTirith Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor #5 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Miło, że się podoba. Dzięki
Daniel00 Opublikowano 16 Czerwca 2020 #6 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Chyba już pisałem w innym temacie. Super aranżacja! 1
Rekomendowane odpowiedzi