Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz Andrzeju na brudzie z gąbki  na stabilnej biologi z akwarium u mnie  ,uratowałem kolegę który miał problem z parametrami @bojack  który miał blisko do mnie tylko 30 km .

Po jakimś czasie wszystko się ustabilizowało u niego.

• Lubię to 3
Opublikowano
47 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Widzisz Andrzeju na brudzie z gąbki  na stabilnej biologi z akwarium u mnie  ,uratowałem kolegę który miał problem z parametrami @bojack  który miał blisko do mnie tylko 30 km .

Po jakimś czasie wszystko się ustabilizowało u niego.

Ja to wiem,tylko wytłumacz to jednej osobie przez którą na forum były zgrzyty ;) :) 

Opublikowano
11 minut temu, egon44 napisał:

Ja to wiem,tylko wytłumacz to jednej osobie przez którą na forum były zgrzyty ;) :) 

Widzisz Andrzej ja się przejmuje takimi wypowiedziami nie których  na forum  kolegów ,moje doświadczenie akwarystyczne przez tyle lat co zdobyłem mi wystarcza.

Resztę dziękuję ze jestem zwami i zdobyłem cenne doświadczenie na forum Malawi . 

• Lubię to 2
Opublikowano
57 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

@egon44 temat podpiąłem..ale zastanów się czy nie lepiej przenieść go do działu "woda" ? 

Można wiedzieć ,czemu do działu ''woda'' ? 

Opublikowano
50 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

Widzisz Andrzej ja się przejmuje takimi wypowiedziami nie których  na forum  kolegów

Ja się przejmuję , szczególnie jak ktoś plecie bzdury i nie ma racji :) 

51 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

moje doświadczenie akwarystyczne przez tyle lat co zdobyłem mi wystarcza.

Resztę dziękuję ze jestem zwami i zdobyłem cenne doświadczenie na forum Malawi . 

I o to chyba chodzi aby dzielić się z innymi swoim doświadczeniem.

Dzielić się , a nie wmawiać na siłę jak niektórzy :) 

• Lubię to 2
Opublikowano
1 minutę temu, egon44 napisał:

Można wiedzieć ,czemu do działu ''woda'' ? 

To jest tylko propozycja zawarta w pytaniu....decyzję zostawiłem Tobie. A z tego względu zaproponowałem ten dział  , gdyż są tam opisane inne starty .

• Lubię to 1
Opublikowano
1 minutę temu, AndrzejGłuszyca napisał:

To jest tylko propozycja zawarta w pytaniu....decyzję zostawiłem Tobie. A z tego względu zaproponowałem ten dział  , gdyż są tam opisane inne starty .

Tytuł tego działu jest '' Biologiczny start akwarium'' ,więc Andrzeju moim zdaniem powyższy temat jest na odpowiednim miejscu . 

• Lubię to 1
Opublikowano
14 minut temu, egon44 napisał:

Tytuł tego działu jest '' Biologiczny start akwarium'' ,więc Andrzeju moim zdaniem powyższy temat jest na odpowiednim miejscu . 

Zamotałem się...masz rację. Jakoś byłem pewny , że to jest w dziale całkiem innym a zasugerowałem się pewnie tym, że patrzyłem wcześniej gdzie indziej :) . Nie ma sprawy...jest OK.  

• Lubię to 1