Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo wiem w jakim temacie o to poprosić ,więc możliwe ,że to nie odpowiedni dział( z góry przepraszam jeśli tak). Do rzeczy. Czy ma ktoś zdjęcia małych Neon Spotów? Najlepiej 2-4 cm bo takie do mnie przyjdą i chcę wiedzieć czy na pewno sprzedawca się nie pomylił dając mi inne ryby.

Opublikowano
10 minut temu, Daniel00 napisał:

Ryby przyjdą  z raczej polecanej hodowli w Żorach ,więc raczej pomyłki nie będzie ale wrzucę :)

Tanganika Malawi czy Pielęgnice Afrykańskie? ;) 

Opublikowano
16 minut temu, egon44 napisał:

Tanganika Malawi czy Pielęgnice Afrykańskie?

Pielęgnuje Afrykańskie bo prowadzą wysyłkę kurierem i nie będę musiał na jakieś stacje jeździć :)

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 29.05.2020 o 19:41, Daniel00 napisał:

Czy ma ktoś zdjęcia małych Neon Spotów? Najlepiej 2-4 cm bo takie do mnie przyjdą i chcę wiedzieć czy na pewno sprzedawca się nie pomylił dając mi inne ryby.

To jest bezcelowe. Samice elongatusów są generalnie do siebie podobne, bez względu na gatunek. Popielato-brązowe, momentami jaśniejsze, momentami ciemniejsze. Młode mają barwę samic, więc dopiero po wybarwionym samcu będziesz miał pewność co do gatunku. 

• Lubię to 2
Opublikowano
16 minut temu, pozner napisał:

To jest bezcelowe. Samice elongatusów są generalnie do siebie podobne, bez względu na gatunek. Popielato-brązowe, momentami jaśniejsze, momentami ciemniejsze. Młode mają barwę samic, więc dopiero po wybarwionym samcu będziesz miał pewność co do gatunku. 

Ok to będę ufał Panu Jackowi ,że się nie pomylił ; )