Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kojarzy ktoś gdzieś na podkarpaciu, najlepiej w okolicach Mielca, jakiś większy skład kamieni? z serpentynitem, piaskowcem i ogólnie kamulcami dobrymi do malawi? mieleckie składy ubogie, aż wstyd

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co widzę to zdjęcie pochodzi z Internetu więc nie wiadomo jakiej jakości są sprzedawane ryby...

Lepiej zamówić z dobrej i sprawdzonej  hodowli...

• Lubię to 1
Opublikowano

Jeszcze nie potrzebuję. Najszybciej za miesiąc. Póki co szukam czegoś sprawdzonego w Trójmieście i okolicach. Stąd moje pytanie czy może ktoś skorzystał z tego sklepu. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lgst81 napisał:

Byłem kilka miesięcy temu w tym sklepie. Nawet jak byś od nich brał, to wpierw zadzwoń - ogłoszenie może nie być równe z aktualnym stanem na sklepie ;) Co do jakości ryb nie chce się wypowiadać, bo szukałem Saulosi a ich nie było (w przeciwieństwie do ogłoszenia ;) ) reszcie się zbytnio nie przeglądałem. Jedno co mogę powiedzieć, to że fachowość jednego ze sprzedawców budzi pewne wątpliwości bo nie wiedział co ma w zbiornikach ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Lgst81 napisał:

Jeszcze nie potrzebuję. Najszybciej za miesiąc. Póki co szukam czegoś sprawdzonego w Trójmieście i okolicach. Stąd moje pytanie czy może ktoś skorzystał z tego sklepu. 

Ja kupowałem w SKB - Strefa kamienia.

http://skb-strefa-kamienia.pl

Chodzisz ile chcesz, przebierasz, obsługa wyluzowana.