Daniel00 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor #11 Opublikowano 15 Maja 2020 Pojawiło się już trochę glonów najbliżej światła i poprzestawiałem kilka kamieni
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 15 Maja 2020 #12 Opublikowano 15 Maja 2020 1 minutę temu, Daniel00 napisał: Pojawiło się już trochę glonów najbliżej światła i poprzestawiałem kilka kamieni Nie psuj sobie aranżacji glony są potrzebne w naszym Biotopie .
Daniel00 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor #13 Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) 12 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał: Nie psuj sobie aranżacji glony są potrzebne w naszym Biotopie . Trochę źle to sformułowałem. Po przedstawiłem kamienie tak po prostu. Zresztą wiadomo jak to jest z początkowym ułożeniem ,że zawsze chce się coś za pare dni przestawić . Na glony bardzo czekam bo widzę jak te u góry super wyglądają pokryte glonem i świece specjalnie po 14h na dobę Przy okazji powiem. Bardzo się cieszę ,ze rdzawych nie kupuję bo by mi się z kamieniami zlały jak wszystko zostanie pokryte glonami bo kolor identyczny Edytowane 15 Maja 2020 przez Daniel00
Bartek_De Opublikowano 15 Maja 2020 #14 Opublikowano 15 Maja 2020 Mam nadzieję, że tą skośnopręgą eksmitujesz jak wjadą pyszczaki? A to po prawej, zielonkawo-żółte co za wynalazek? 1
Daniel00 Opublikowano 15 Maja 2020 Autor #15 Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) 36 minut temu, Bartek_De napisał: Mam nadzieję, że tą skośnopręgą eksmitujesz jak wjadą pyszczaki? Tak oczywiście. Wpuściłem ją (raczej jego bo to samiec) bo był po walce i przy okazji produkuje azotany.W ogóle z tego akwarium zrobiła się jakaś przechowalnia dla chorych. Razem z nią pływa ,a raczej próbuję mocno pobity Tropheus Duboisi . Nie może utrzymać równowagi i coraz gorzej z nim ,więc ma chyba uszkodzony pęcherz pławny . Raczej do jutro po nim. 36 minut temu, Bartek_De napisał: A to po prawej, zielonkawo-żółte co za wynalazek? Chodzi ci chyba o termometr. Edytowane 15 Maja 2020 przez Daniel00
Bartek_De Opublikowano 15 Maja 2020 #16 Opublikowano 15 Maja 2020 39 minut temu, Daniel00 napisał: Chodzi ci chyba o termometr. Nigdy bym na to nie wpadł 1
Daniel00 Opublikowano 16 Maja 2020 Autor #17 Opublikowano 16 Maja 2020 Jeszcze lekko zmieniłem ustawienie kamieni u góry. Wolę się wyszaleć puki nie ma ryb. Wszyscy w domu dalej mówią ,że mam mini mordor w pokoju ,ale mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi