edzzio Opublikowano 22 Kwietnia 2020 #11 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Taktycznie obserwuję wątek Mi się podoba 1
Arscon Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor #12 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Akwarium zalane Pozostała modernizacja korony ( błąd w pomiarach i jest 2cm za niska ) w szafce został umieszczony zbiornik na "kwarantanny" 6
Bartek_De Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #13 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest bardzo fajnie Akwarium na kwarantannę używasz tylko w razie potrzeby, nie musi być cały czas zalany. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Bartek_De 1
Arscon Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor #14 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wiem ale w mniejszym akwa mam małe saulosi w kotniku, które chciałbym zostawić narazie w obecnej 112l i potrzebny zbiornik żeby podrosly do puki nie znajdę chętnego na obecną dorosła obsadę (112l na dorosłe saulosi zrobiło się za male) ;( 1
Bartek_De Opublikowano 23 Kwietnia 2020 #15 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 7 minut temu, Arscon napisał: Wiem ale w mniejszym akwa mam małe saulosi w kotniku, które chciałbym zostawić narazie w obecnej 112l i potrzebny zbiornik żeby podrosly do puki nie znajdę chętnego na obecną dorosła obsadę (112l na dorosłe saulosi zrobiło się za male) ;( Rozumiem. W takim razie jest to jak najbardziej uzasadnione Będę śledził Twój temat, bardzo mi się podoba aranżacja i w ogóle projekt. Widać, że fachowo i z głową podchodzisz do tematu. Powodzenia w hodowli 1
Rekomendowane odpowiedzi