Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;) dzisiaj w telewizji na kanale Animal Planet natrafiłem na bardzo ciekawy film przyrodniczy pt. Wybryki ewolucji - ''Jeziora Wielkich Rowów Afrykańskich''....Bardzo zapraszam na obejrzenie go i zapewniam nudzić się nie będziecie :P....Dodam że w czwartek znów leci odcinek tego programu ale nie wiem dokładnie czy o dzisiejszej tematyce czy innej http://www.teleman.pl/tv/Wybryki-Ewolucji-Afryka-1200013 ....A to link do dzisiejszego filmu http://video.anyfiles.pl/Wybryki+ewolucji+-+Jeziora+Wielkich+Row%C3%B3w+Afryka%C5%84skich/Zwierz%C4%99ta/video/49078

• Dziękuję 6
Opublikowano
Dodam że w czwartek znów leci odcinek tego programu ale nie wiem dokładnie czy o dzisiejszej tematyce czy innej

12.11.2015 o 12.00 będzie powtórka. Bardzo fajnie się zapowiada więc ustawiłem nagrywanie. Dzięki!

Opublikowano

Super!! Rodzina pierwszy raz zobaczyła co to pielęgnuje. Znacie inne filmy podobne o malarii - najlepiej też po polsku dla familii? Coś co to pokazuje ten biotop ?

Opublikowano

Przy okazji oglądania :D wkręciłem się i oglądnąłem też inne filmiki np z nurkowania i powiem wam... że tylko czekać na upowszechnienie nowinek technologicznych.

Wyobraźcie sobie okulary Oculus Rift oglądając filmik typu :

Chizumulu Island - Lake Malawi Cichlids - HD Underwater Footage - YouTube

.... gdzie jak oglądając kilka części na płaskim ekranie TV czułem się jakbym siedział pod wodą, a tak mając hełm wirtualnej rzeczywistości na sobie można być prawie jak na miejscu. Tylko czekać na taką możliwość ( na pewno tańsza przygoda niż bilet z opcją nurkowania w jeziorze:) )
  • Dziękuję 1
  • 2 tygodnie później...