Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, TOMEKSIEDLCE napisał(a):

Więcej to przypomina morszczyznę niż Malavi ,ryby jak zupa ....

Czytając komentarze pod filmikiem zauważam , że takie akwa budzi wśród oglądających zachwyt . Niewiele znalazłem negujących  taki stan rzeczy.  O gustach nie powinno się rozmawiać . Ale te akwa poza tym , że jest kiczowate jeżeli chodzi o aranż to na pewno nie jest biotopowe. Ale ostatnio widzę , że takie tendencje biorą górę. 

• Lubię to 3
Opublikowano
18 minut temu, Andrzej Głuszyca napisał(a):

kiczowate jeżeli chodzi o aranż

"Różowo w oczach, niebiesko w mózgu"... Jeszcze tylko rozgwiazd i jeżowców tam brakuje. 🫣

• Lubię to 3
Opublikowano
8 godzin temu, marcin73m napisał(a):

Kanał YT ze Stanów, tam taki kicz jest na topie i wzbudza zachwyt 🤦‍♂️ wystarczy obejrzeć jeden odcinek programu "Projekt akwarium".. katastrofa i żenada 😜

Widziałem kilka kawałków, delikatnie mówiąc nie mój styl. Ale tu też chodzi o to czego "wewnątrz" ludzie chcą. Ma być albo kolorowo, albo pasować ma do mebli, albo ma nawiązywać do hobby etc. Płacą za "dekorację". A do tego pchają ryby pod kolor/wzór i tadam, gotowe. Taka trochę bzdetna dekoracja, czyli jak ja to nazywam bzdetoracja. A kogo to interesuje że Afryka jest zmieszana z Ameryką Południową plus Azja? Ma pasować do nowej kanapy i pasuje :)

• Lubię to 2
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.