Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Bartek_De napisał:

Ryby mają to pod płewą odbytową, liczy się ilość kryjówek i za to szacun, bo jest ich mnóstwo 👍

Tak jest! Ja w swoim akwarium stosowałem duże płaskie kamienie ( kawałki płyt granitowych z zakładu kamieniarskiego- odpady z nagrobków :) ) jak również brązowe wazony i talerze tworząc mnóstwo kryjówek i zakamarków. W ten sposób utrzymywałem wiele samców dominujących z tego samego gatunku i innych. No ale za mój wpis zaraz zostanę skrytykowany bo to nie idealny biotop hehehe :) 

• Lubię to 1
Opublikowano

Takie widoki to ja lubię... 👍

Dobrze zauważyłem że wśród młodych Dimidiochromisów widać młode Livingstoni bądź Venustus...? Na telefonie nie widać zbyt wyraźnie ale tak mi się mignęły... 🤔

Opublikowano
22 minuty temu, Robson79 napisał:

Takie widoki to ja lubię... 👍

Dobrze zauważyłem że wśród młodych Dimidiochromisów widać młode Livingstoni bądź Venustus...? Na telefonie nie widać zbyt wyraźnie ale tak mi się mignęły... 🤔

Rzeczywiście, wcześniej nie zauważyłem, jest jakiś inny gatunek wśród młodych dimidiochromisów.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.