Aqua-Dreams Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor #11 Opublikowano 4 Lutego 2020 1 minutę temu, bobasxx napisał: No i zdradź, jak się te kawałki lawy trzymają ze sobą... Ławę można łatwo wyszlifować, odłamać kawałek i nadać porządany kształt.
Aqua-Dreams Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor #13 Opublikowano 4 Lutego 2020 Teraz, Aqua-Dreams napisał: 1 minutę temu, bobasxx napisał: Czyli coś na zasadzie puzzli...? Nie aż tak... Lawa jest bardzo porowata i szorstka w dotyku ( jak pumex) wiec wystarczy delikatnie wyszlifować podstawę... Reszta zależy od Twojej wyobraźni 1
Bartek_De Opublikowano 4 Lutego 2020 #14 Opublikowano 4 Lutego 2020 Piękne masz to akwarium Gratulacje 1
Aqua-Dreams Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor #15 Opublikowano 4 Lutego 2020 6 minut temu, Bartek_De napisał: Piękne masz to akwarium Gratulacje Pięknie dziękuje Bartku
Shymoon Opublikowano 4 Lutego 2020 #16 Opublikowano 4 Lutego 2020 Pozazdrościć i pogratulować...kawał miłej dla oka roboty 1
Aqua-Dreams Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor #17 Opublikowano 4 Lutego 2020 Pozazdrościć nie ma czego Że y każda taka robota jak akwarystyka miła była, to każdy by taki szczęśliwy był, jak ja
Shymoon Opublikowano 4 Lutego 2020 #18 Opublikowano 4 Lutego 2020 2 minuty temu, Aqua-Dreams napisał: Pozazdrościć nie ma czego Że y każda taka robota jak akwarystyka miła była, to każdy by taki szczęśliwy był, jak ja Skromniacha 1
Robson79 Opublikowano 5 Lutego 2020 #19 Opublikowano 5 Lutego 2020 SUPER Ci to wyszło Tomku... Jedyne co mi nie pasuje to obsada, nie jestem zwolennikiem trzymania pyszczaków w parach i układach 1+2, ale to Twoje akwarium... 1
Aqua-Dreams Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor #20 Opublikowano 5 Lutego 2020 3 minuty temu, Robson79 napisał: SUPER Ci to wyszło Tomku... Jedyne co mi nie pasuje to obsada, nie jestem zwolennikiem trzymania pyszczaków w parach i układach 1+2, ale to Twoje akwarium... Ja również nie byłem, do czasu, gdy w sposób naturalny powstały takowe układy... Napisałem, że nie jest to docelowa obsada i haremy Jednak przyznam, że ciekawie zachowują się w takich układach. Mam do porównania 700L obok w pokoju, gdzie przeważa 2/4 i coraz częściej wpatruję się właśnie w szkiełko. Pewnie powiecie, że dlatego bo nowe i .... Ja odpowiem, że ciekawe
Rekomendowane odpowiedzi