Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile mamy tego samego człowieka na myśli to polecam ;) Co prawda brałem od niego ryby ze dwa lata temu ale mogło się zmienić tylko na plus bo miał stawiać jeszcze więcej akwarii.

Opublikowano
14 minut temu, kszyszek napisał:

O ile mamy tego samego człowieka na myśli to polecam ;) Co prawda brałem od niego ryby ze dwa lata temu ale mogło się zmienić tylko na plus bo miał stawiać jeszcze więcej akwarii.

To jest jakaś zależność między ilością akwariów a jakością ryb? :D

Opublikowano

Zależności nie ma żadnej.  Przynajmniej mi się tak wydaje. Po prostu szukam jakiejś informacji na temat jakiegoś sprzedawcy z Kielc. Wiem tylko na razie że jest z Kielc i ma na imię Rafał. 

Opublikowano
13 godzin temu, Mbunabucket napisał:

To jest jakaś zależność między ilością akwariów a jakością ryb? :D

Może źle się wyraziłem ;) Już wtedy miał sporo akwarii i we wszystkich ryby w bardzo dobrej kondycji (głównie tanganika). Miał dostawiać jeszcze kilka dużo większych zbiorników, a w nich ryby mają się na pewno jeszcze lepiej ;) Gość bardzo przyjemny w rozmowie i widać było, że ma dużą wiedzę na temat hodowli ryb. Niestety nie pamiętam imienia.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten Rafał z MG co jak zaczynałem przygode z malawi wciskał mi aulonocary do 240l i z 50ryb?  Darkon dawaj goscia od Tangi moze byc priv