Piotr775 Opublikowano 3 Lutego 2020 #1 Opublikowano 3 Lutego 2020 Czy wiadomo komuś coś o jakimś hodowcy z Kielc który sprzedaje rybki z własnej chodowli?
kszyszek Opublikowano 3 Lutego 2020 #2 Opublikowano 3 Lutego 2020 O ile mamy tego samego człowieka na myśli to polecam ;) Co prawda brałem od niego ryby ze dwa lata temu ale mogło się zmienić tylko na plus bo miał stawiać jeszcze więcej akwarii.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Lutego 2020 #3 Opublikowano 3 Lutego 2020 Przeniosłem do właściwego działu.
Michaładam Opublikowano 3 Lutego 2020 #4 Opublikowano 3 Lutego 2020 14 minut temu, kszyszek napisał: O ile mamy tego samego człowieka na myśli to polecam Co prawda brałem od niego ryby ze dwa lata temu ale mogło się zmienić tylko na plus bo miał stawiać jeszcze więcej akwarii. To jest jakaś zależność między ilością akwariów a jakością ryb?
Piotr775 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor #5 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zależności nie ma żadnej. Przynajmniej mi się tak wydaje. Po prostu szukam jakiejś informacji na temat jakiegoś sprzedawcy z Kielc. Wiem tylko na razie że jest z Kielc i ma na imię Rafał.
kszyszek Opublikowano 4 Lutego 2020 #6 Opublikowano 4 Lutego 2020 13 godzin temu, Mbunabucket napisał: To jest jakaś zależność między ilością akwariów a jakością ryb? Może źle się wyraziłem Już wtedy miał sporo akwarii i we wszystkich ryby w bardzo dobrej kondycji (głównie tanganika). Miał dostawiać jeszcze kilka dużo większych zbiorników, a w nich ryby mają się na pewno jeszcze lepiej Gość bardzo przyjemny w rozmowie i widać było, że ma dużą wiedzę na temat hodowli ryb. Niestety nie pamiętam imienia.
darkon Opublikowano 4 Lutego 2020 #7 Opublikowano 4 Lutego 2020 Nie ma żadnej przyzwoitej hodowli ryb z Malawi w Kielcach, z Tanganiki, tak jest jedna.
ASCON Opublikowano 19 Lutego 2020 #8 Opublikowano 19 Lutego 2020 Ten Rafał z MG co jak zaczynałem przygode z malawi wciskał mi aulonocary do 240l i z 50ryb? Darkon dawaj goscia od Tangi moze byc priv
Rekomendowane odpowiedzi