Skocz do zawartości

Pomocy !!! No2 :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz78 napisał:

I po każdej podmianie NO2 poza skalą ? Czyli dawka śmiertelna? I ryb przez ten czas nie karmisz, to skąd ciągle wysokie stężenie zwłaszcza że już chyba cała woda została podmieniona. A ryby nie zdechły od razu przy dawce śmiertelnej tylko teraz zaczynają chorować, zdychać jak jest prawie 100% czystej wody w której NO w ogóle nie powinno być. Dziwne to wszystko.  A filmu żadnego nie ma żeby można było spojrzeć co tam jest grane.

Pech chcial ze nie jestem w stanie nsgrac film bo smartfon w naprawie a mieszkam sam .. ale tak jest przeciez był nie kłamał. Po co???

Opublikowano

Jak pisałem z kolegą 30% nic nie dawało, 70% już cos ruszyło  0.7 mg/l. Jutro dodaje prodibio jak pisaliśmy wcześniej  i nie podmieniam.

Opublikowano
2 minuty temu, Dejv napisał:

Jak pisałem z kolegą 30% nic nie dawało, 70% już cos ruszyło  0.7 mg/l. Jutro dodaje prodibio jak pisaliśmy wcześniej  i nie podmieniam.

Na priv pisałeś że jest 0.3-0.4 mg/l. Jeśli masz 0.7 to zrób jeszcze jedna podmianę 50L i wtedy daj prodibio.

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

To stan przed 70% podmiana. Jutro wezme probowka i znowu się przyjade zrobic fote. I pokaze jak wygląda po nocy20200119_130686.jpg.jpg

Edytowane przez Dejv
  • Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry, wczorajsza podmiana byla korzystna, pierwsza od 3 dni, xo prawda 2x Wieksza ale o to zdjęcie probówki z rana. Jestem w drodze po biodigest.20200120_083510.jpg

Edytowane przez Dejv