Skocz do zawartości

skimmer...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakladam nowy watek, bo od pewnego czasu nie dziala mi wyszukiwarka na forum (?)

warto cos takiego kupic ?

Hagen Fluval Skimmer - filtr powierzchniowy do kubelkow Hagena;

Opublikowano

jak to Ci nie działa? :P

zakladam, ze pytasz o wyszukiwarke... hmm... cobym nie wpisal podaje, ze nic nie znaleziono w wynikach wyszukiwania... jak googlam z domena to pokazuje :?

Opublikowano
jak to Ci nie działa? :P

zakladam, ze pytasz o wyszukiwarke... hmm... cobym nie wpisal podaje, ze nic nie znaleziono w wynikach wyszukiwania... jak googlam z domena to pokazuje :?

bo coś tam ostatnio na forum z HTMLem się poprzestawiało - ja akurat w tym temacie jestem noga ale mam nadzieje że sys to naprawi wkrótce

Opublikowano

no to działa Ci, tylko że alternatywna do forumowej :P

Sys wyłączył bo przekleił zawartość czata wyborczego - ale już powinien włączyć bo VDR poprawił wklejonegfo czata i nie powinno być problemu :wink:

Opublikowano

w kwestii skimera to ja słysze raczej negatywne opinie: że się zatyka, przycina etc. Bodajże milc stosował u siebie ale dał spokój z powodu złego stosunku wady/zalety.

Masz problem z błonką na powierzchni wody?

Opublikowano

nie ma problemu z blonka ;) bakteryjna...

tak tylko zapytuje, coby ew. jakies usprawnienia wprowadzic, tez doczytalem, ze moze zapowietrzac kubel... wiec raczej sobie daruje...

Opublikowano

na ten film to nic nie jest równie wyśmienite jak komin i sump...

i tyle...

czysta tafla :P

jak się przesiadłem to szczególnie widzę - ale już na szczeście przestałem się denerwować :lol: