tuptas Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor #11 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Z kamorami to była miłość od pierwszego wejrzenia, a głupi myślałem, że to tylko w bajkach W każdym razie, razem z ceramiką, robią dobrą robotę, bo pH z 7 podniosło się do prawie 8. O pozasiedleniowe postaram się za jakiś miesiąc.
Shymoon Opublikowano 6 Stycznia 2020 #12 Opublikowano 6 Stycznia 2020 A gdzie je znalazłeś?... bo z miłością to się nie dziwię
Arni Opublikowano 7 Stycznia 2020 #13 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Widzę że kupiłeś szafkę od tego samego Pana na OLX co ja Wkrótce i ja pokaże swoje akwarium.
tuptas Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor #14 Opublikowano 7 Stycznia 2020 19 godzin temu, Shymoon napisał: A gdzie je znalazłeś?... bo z miłością to się nie dziwię Między Łodzią a Zgierzem, w zasadzie na granicy jest duży skład ze sprzedażą najróżniejszych kamieni "Rakowiecki Centrum Kamienia i Kostki Brukowej"
tuptas Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor #15 Opublikowano 7 Stycznia 2020 9 godzin temu, Arni napisał: Widzę że kupiłeś szafkę od tego samego Pana na OLX co ja Wkrótce i ja pokaże swoje akwarium. To prawdopodobne.
Rekomendowane odpowiedzi