norbitek Opublikowano 24 Marca 2008 #1 Opublikowano 24 Marca 2008 Ciekawe akwa: http://www.akwarystyka.com.pl/showthread.php?t=57878 Cytuj
mutra Opublikowano 25 Marca 2008 #2 Opublikowano 25 Marca 2008 Nie ma to jak oglądać kilka kamieni w paru litrach z deka przysypanych piaskiem... Czekamy na dalsze pomysły Cytuj
Lenek Opublikowano 25 Marca 2008 #3 Opublikowano 25 Marca 2008 No ale po co ? Nie lepiej ustawić sobie na pulpicie tapetę z akwarium malawi !? Cytuj
woytek Opublikowano 25 Marca 2008 #4 Opublikowano 25 Marca 2008 Popieram. Sam mam w ogródku spore malawi. Trawa robi za valiserię, w niej mógłby się przecież czaić osobnik nazywany potocznie "nożem/nożownikiem" czy "wyłupiaczem oczu". Leży tam też parę kamieni. Wody nie ma bo po co. Ryb też nie ma i nie będzie. Jest za to piaskownica - autentyczny piasek, jak w oryginale a że piaskownica drewniana, to jak wiadomo skoro korzenie w oryginale też są (ale w takich proporcjach że z tego i innych powodów do akwariów się ich nie pakuje) to i dechy za te korzenie robić mogą. Do dzisiaj nie miałem świadomości jakim jestem szczęściarzem. I są bonusy, skoro to Malawi to mam powód żeby odmówić wiosennego przekopania... Cytuj
MateuszT Opublikowano 25 Marca 2008 #5 Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko uważaj na krokodyle i inne hipopotamy . Cytuj
Zealota Opublikowano 4 Kwietnia 2008 #6 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 zbliżenia są najlepsze :shock: swoją drogą ciekawe czy wytrzymał i nic tam nie wpuścił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi