Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Nowinsky napisał:

To może przy kolejnym zamówieniu pokarmów wymienię pokarm NF Premium Cichlid Plant na NF Premium Cichlid i wówczas będzie odpowiednio zbilansowana dieta dla mojej obsady?

Uważam że nie ma takiej potrzeby

• Lubię to 1
Opublikowano
52 minuty temu, Nowinsky napisał:

To może przy kolejnym zamówieniu pokarmów wymienię pokarm NF Premium Cichlid Plant na NF Premium Cichlid i wówczas będzie odpowiednio zbilansowana dieta dla mojej obsady?

Skończ spokojnie ten pokarm potem nawet wskazane jest abyś coś zmienił. Ale nie rób tego pod wpływem chwili czy impulsu bo tutaj się naczytasz różnych opinii. Ten co masz obecnie spokojnie spełni potrzeby Twojej obsady

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Nowinsky napisał:

Karm ryby ,tymi pokarmami co posiadasz. 

Cała ta otoczka to jedna wielka ściema, i yellow spokojnie poradzi sobie na tych pokarmach co posiadasz ;) 

Kwestia odpowiedniego podawania pokarmu i ''własnych obserwacji ryb'' ,a nie tego co ktoś wyczytał z wiarygodnych ,bądź nie źródeł ;) 

Będzie dobrze kolego :) 

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, piotriola napisał:

Trzymałem tą rybę w podobnej obsadzie , spokojnie da radę. Pokarm Tropicala ma wysoką zawartość białka, zrekompensuje tej rybie braki. W sumie oglądając mnogość pokarmów i te granulaty , to o brakach nie będzie mowy.😉

Dokładnie.

Te pokarmy są tak zbilansowane,że yellowek spokojnie da sobie radę ;) 

Edytowane przez egon44
Opublikowano (edytowane)

Godzinę temu, SlavekG napisał:

Jak spojrzysz na spis moich pokarmów to też wyjdzie mniej więcej 50/50

Czy w moim zestawie pokarmów też wychodzi 50/50 ?

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano
6 minut temu, Nowinsky napisał:

Czy w moim zestawie pokarmów też wychodzi 50/50 ?

Nie, nie wychodzi 50/50 i dlatego obstaję przy tym żeby ten Krill jednak był podawany 2-3 razy w tygodniu bo jest potrzebny. Warto też zwrócić uwagę na to że w pokarmach roślinnych też jest jakiś dodatek mięsny. Spokojnie karm naprzemiennie tymi pokarmami i nie obawiaj się o ryby. Z czasem możesz dokupić Naturefood Premium Cichlid.

Opublikowano (edytowane)

Panowie..temat został  ponownie uporządkowany. W związku z tym , że kolega dostał wyczerpującą odpowiedź odnośnie karmienia swojej obsady a dalsze kontynuowanie tematu idzie całkowicie w inną stronę to temat zamykam.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
  • Zmieszany 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.