Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super Łukasz!! Świetny zbiornik i piękne ryby. Podoba mi się jak zamaskowaleś kasetę i stworzyłeś jakby grotę - wlot do kasety 👌

• Lubię to 1
Opublikowano

Świetna robota Łukasz Aranżacja przepiękna i ciekawa obsada, kolejny wzór do naśladowania dla "młodych" malawistów, bo ostatnio mamy wysyp tematów "chcę dużo i kolorowo" i ładowanie siedmiu gatunków do 300L
Jeszcze raz brawo

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 4
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Dziękuję Panowie @Mróz @Robson79  @Bartek_De za miłe słowo :)
Obsadę chciałem oprzeć o posiadane już i dorastające Msobo Magunga, uwielbiam te ryby. Na Cynotilapie Zebroides Ndonga postawilem z kilku powodów - piękne samce, bardzo mało osób je posiada w swoich baniakach no i bardzo lubię to połączenie kolorów. A u Fainzilberi Nkanda urzekły mnie samiczki OB i majestatyczność dorosłych samców. 
Ndongę i Nkandę kupiłem od p. Darka z Żor już podrośniętą (6-7cm)  i w pewnym sensie "dobraną" w stada 3+7/8 (wiadomo, że to później różnie się układa między rybami). Ale starałem się już na starcie mieć w miarę pewną płeć i ilości, niż brać po 15 maluchów i znowu dostać 15 samców (tak jak w przypadku Koningsi jakiś czas temu ;)). 

• Lubię to 4