SlavekG Opublikowano 9 Listopada 2019 #11 Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) 3 minuty temu, FilipM napisał: Dziękuje wszystkim,mam już jakąś wizję teraz. Do tych trzech jeszcze musiałbym dobrać coś z żóltych ryb Pseudotropheus Cyaneorhabdos Tropheops chilumba Cynotilapia Zebroides Jalo Reef Labidochromis Caeruleus Kakusa lub Metriaclima Kingsizei Lupingu ewentualnie Metriaclima Lombardoi, z tą rybą dojdą Ci dwa kolory Edytowane 9 Listopada 2019 przez SlavekG
przemo-h Opublikowano 9 Listopada 2019 #12 Opublikowano 9 Listopada 2019 (edytowane) Może Metriaclima MC/OB? Będziesz miał więcej żółtego, ale to zupełnie inna bajka. No i samce MC są na prawdę wyjątkowe. Jest tego trochę do wyboru, ale tak na szybko ciapate Mbenji są super. Jest jeszcze proponowana wcześniej estherae MC/OB Minos Reef, ale w Polsce to ciężki temat i najprawdopodobniej dostaniesz tylko hybrydy. Edytowane 9 Listopada 2019 przez przemo-h
Bezprym Opublikowano 9 Listopada 2019 #13 Opublikowano 9 Listopada 2019 Ja już wybrawszy chilumbę nie dokładał nic żółtego, ewentualnie jak ci zależy to dobrałbym coś w ciapki. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
FilipM Opublikowano 9 Listopada 2019 Autor #14 Opublikowano 9 Listopada 2019 Rzeczywiście te Mbenji są super.I pewnie je dołoże do tych trzech.Dziękuję za wszystkie propozycje,czekam tylko na filtr i ruszam. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 12 Listopada 2019 #15 Opublikowano 12 Listopada 2019 Temat dotyczący zakupów i polecanych sklepów przeniosłem jak niżej:
Rekomendowane odpowiedzi