Shymoon Opublikowano 16 Października 2019 #11 Opublikowano 16 Października 2019 1 minutę temu, Bartek_De napisał: ...a właśnie. Kto w końcu wziął tę lampkę? 3 minuty temu, Bartek_De napisał: ...a właśnie. Kto w końcu wziął tę lampkę? Jak to kto? A kto wychodził z największymi torbami? Zasugeruję tylko, że nick na B....hahahaha 3
Bartek_De Opublikowano 16 Października 2019 #12 Opublikowano 16 Października 2019 4 minuty temu, Shymoon napisał: Zasugeruję tylko, że nick na B....hahahaha Nie, nie Szymonku, ja nic nie brałem Ja już jedną mam od Tomka i jestem z niej bardzo zadowolony 1 1
marcin73m Opublikowano 17 Października 2019 #13 Opublikowano 17 Października 2019 Ja mam tą lampkę, postaram się za długo nie przetrzymywać, żeby szybko mogła trafić do kolejnej osoby 2
Aqua-Dreams Opublikowano 17 Października 2019 Autor #14 Opublikowano 17 Października 2019 2 godziny temu, marcin73m napisał: Ja mam tą lampkę, postaram się za długo nie przetrzymywać, żeby szybko mogła trafić do kolejnej osoby Cześć Marcin Bez pośpiechu, każdy jest ciekawy jak to wygląda na Twoim akwarium. Napewno osłodzisz czas oczekiwania fotorelacją pod tym postem, lub utworzę nowy pod nazwą ”Testy lamp Aqua-Dreams na naszych akwariach” czy coś w tym stylu... Pozdrawiam 1
marcin73m Opublikowano 17 Października 2019 #15 Opublikowano 17 Października 2019 Jasne Tomek, postaram się coś pokazać i opisać swoje wrażenia. Pomysł utworzenia takiego wątku jest chyba ok. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Października 2019 #16 Opublikowano 17 Października 2019 Godzinę temu, marcin73m napisał: Pomysł utworzenia takiego wątku jest chyba ok. Dział TESTOWNIA jest do tego stworzony jak coś. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi