Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aqua-Dreams Opublikowano 16 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 16 Października 2019 Jedną z najbardziej kłopotliwych decyzji jest wybór właściwego oświetlenia do swojego szkiełka... Nie komplikuj tego sobie. Poświęć godzinkę swojego czasu, a gwarantuję, że z łatwością się określisz, czego oczekujesz, co chcesz mieć i z czego będziesz zadowolony. Tym razem postawiłem na uniwersalność i nowy Design. Zapraszam do obejrzenia mojej prelekcji pt: Wybór Odpowiedniego Oświetlenia. Technologia i Specyfikacje Lamp Aqua-Dreams Od Podszewki. Nowości, Zalety i Sugestie 17 1
bobanr Opublikowano 16 Października 2019 #2 Opublikowano 16 Października 2019 Na nagraniu zupełnie bez tremy. Dzięki za wstawienie materiału, rzeczywiście jest to na duży plus jeśli chodzi o jakość prezentacji. Pod koniec nagrania wyraźnie widać, że ochrona powinna być obligatoryjnie na takich spotkaniach Sukcesów życzę. 4
Bartek_De Opublikowano 16 Października 2019 #3 Opublikowano 16 Października 2019 Choć widziałem na żywo, to z chęcią obejrzałem jeszcze raz. Świetna robota 1
Aqua-Dreams Opublikowano 16 Października 2019 Autor #4 Opublikowano 16 Października 2019 15 minut temu, bobanr napisał: Na nagraniu zupełnie bez tremy. Dzięki za wstawienie materiału, rzeczywiście jest to na duży plus jeśli chodzi o jakość prezentacji. Pod koniec nagrania wyraźnie widać, że ochrona powinna być obligatoryjnie na takich spotkaniach Sukcesów życzę. Dziękuję Co prawda to prawda... obraz z rzutnika nie był najwyższej jakości. 1
Aqua-Dreams Opublikowano 16 Października 2019 Autor #5 Opublikowano 16 Października 2019 12 minut temu, Bartek_De napisał: Choć widziałem na żywo, to z chęcią obejrzałem jeszcze raz. Świetna robota Dzięki Bartku Mam nadzieje, że do zobaczenia wkrótce 1
marek_z_81 Opublikowano 16 Października 2019 #6 Opublikowano 16 Października 2019 Świetnie przygotowana prelekcja. Profesjonalne podejście do tematu. Omówienie lamp, prezentacja... pełna profeska. No i możliwość zabrania lamp do przetestowania. 4 1
Aqua-Dreams Opublikowano 16 Października 2019 Autor #7 Opublikowano 16 Października 2019 1 minutę temu, marek_z_81 napisał: Świetnie przygotowana prelekcja. Profesjonalne podejście do tematu. Omówienie lamp, prezentacja... pełna profeska. No i możliwość zabrania lamp do przetestowania. Dziękuje Marku W dużym stopniu to Ty przyczyniłeś się do tego... Stworzyłeś piękne logo, grafikę na koszulkę, logo w KM, a mamy większe plany. To ja Tobie dziękuję 1
Bartek_De Opublikowano 16 Października 2019 #8 Opublikowano 16 Października 2019 3 minuty temu, marek_z_81 napisał: No i możliwość zabrania lamp do przetestowania. ...a właśnie. Kto w końcu wziął tę lampkę? 1 1
marek_z_81 Opublikowano 16 Października 2019 #9 Opublikowano 16 Października 2019 1 minutę temu, Bartek_De napisał: ...a właśnie. Kto w końcu wziął tę lampkę? Ja wziąłem małą do testów do krewetkarium a czarną dużą wziął marcin73m 2
Aqua-Dreams Opublikowano 16 Października 2019 Autor #10 Opublikowano 16 Października 2019 Teraz, Bartek_De napisał: ...a właśnie. Kto w końcu wziął tę lampkę? Pojedynczą Full WFS testuje Marcin z Bydgoszczy, a akrylową Marek 1
Rekomendowane odpowiedzi