Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bezprym napisał:

Robert to Stuś z Żor, on zaoptruje się też w ryby od Gaży, nie rozumiem dlaczego nie umieszcza swoich zdjęć,tylko posiłkuje się tymi z internetu.

Co do zdjęć to też tego nie rozumiem.

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem dobry hodowca powinien pochwalić się tym co ma na sprzedaż i nie będzie posiłkował się fotkami z netu... Poza tym powinien wiedzieć co sprzedaje a nie wklejać zdjęcie innej ryby do opisu innej...

Co do Saulosi na których tak bardzo zależy koledze @GOLUMN to oryginalny Chindongo Saulosi Taiwan Reef jest u niego niedostępny... Natomiast wpisywanie nazwy Saulosi zwykły 6-7 pasów wprowadza kupujących w błąd gdyż na fotce jest Saulosi Coral... 🤔

Edytowane przez Robson79
  • Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bezprym napisał:

Labidochromis joanjohnsonae

Te ostatnie rybki są bardzo niedoceniane ale spytaj się osób które dały się na nie namówić czy żałują.

2 godziny temu, Bezprym napisał:

Nad joanjohnsonae cały czas sam się zastanawiam... Samiczki tego gatunku są nawet moim zdanie ładniejsze od sprengerae.

Godzinę temu, pozner napisał:

Dwa z tych gatunków, czyli joanjohnsonae i perlmut mają pastelowe ubarwienie, mało wyraziste. To oczywiście piękne ryby, ale te dwa gatunki jako jedne z trzech, to może być trochę mdło w akwarium. 

Zgadzam się z @Bezprym. Mam Labidochromis joanjohnsonae, te ryby są dla mnie tak piękne i ciekawe, że nawet akwarium jednogatunkowe było by dla mnie bardzo atakcyjne.

• Lubię to 3
  • 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...