edzzio Opublikowano 14 Czerwca 2019 #1 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Siemka koledzy i koleżanki jak w temacie skonstruowałem takie o to coś wymiary zbiornika 150/50/50 filtracja to kubełek chińczyk hw biologia i atman mechanika + ew jak będzie potrzeba aquel cyrkulator, za cyrkulacje będzie odpowiadał cyrkulator 2000L/H będzie dawał radę mi się wydaje. W samym zbiorniku przy tym ustawieniu myślę że jest ok 3 rewiry dla dominando nie ma dużo kryjówek. Myślę o obsadzie pare gatunków nie jakiś mega mix podoba mi się demansoni plus coś do tego lub ew jakieś większe gatunki. Jakieś propozycje? Nie jestem w temacie ostatnie lata przesiedziałem w roślinniaku ale powracam na prawidłowy tor Liczę na owocną rozmowę! Pozdrawiam w te upalne dni
eljot Opublikowano 14 Czerwca 2019 #2 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ciekawa aranżacja, te płaskie kamienie to idealne "pastwisko dla kulfonów ale o obsadę pytaj w odpowiednim dziale.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Czerwca 2019 #3 Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) @edzzio Nie dubluj tematów . Temat zdublowany został zamknięty: Edytowane 14 Czerwca 2019 przez AndrzejGłuszyca
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 14 Czerwca 2019 #4 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Na mój gust za mało kryjówek masz ,jak wcześniej kolego pisał za płasko ,więcej można ułożyć kamienie sam do tego dojdziesz po jakiś czasie , jak ryby będą większe i obiorą rewiry.Wtedy słabsze będą mieli się gdzie chować
Rekomendowane odpowiedzi