Tomasz78 Opublikowano 17 Czerwca 2019 #12 Opublikowano 17 Czerwca 2019 W dniu 16.06.2019 o 13:23, edzzio napisał: Jako że nie wiem jakie tu są aspekty żywieniowe podaje się do oceny Jak by wyglądało coś takiego? Nie wiem w jakiej ilości ale taka propozycja : Sciaenochromis ahli electric blue (Fryeri) C. borleyi lub Protomelas taeniolatus namalenje bo kolorystycznie stosunkowo podobne Copadichromis trewavasae Copadichromis Chrysonotus i do tego coś żółtego co by pasowało? Frejka zjada narybek, copadichromisy jedzą plankton, protomelas wymaga pokarmu roślinnego jak dla roślinożernej mbuny a coś żołtego to labidochromis cearuleus yellow.
edzzio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor #13 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Czyli co może być taka obsada?
Tomasz78 Opublikowano 17 Czerwca 2019 #14 Opublikowano 17 Czerwca 2019 40 minut temu, edzzio napisał: Czyli co może być taka obsada? Skoro Ci się te akurat podobają to może być. Ja jednak dobrał bym gatunki z różnych rodzajów . Za dużo copadichromisów, oprócz tego że mogą się krzyżować to mogą sobie w drogę wchodzić przez to że zasiedlają tę samą strefę.
edzzio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor #15 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ok czyli wybiorę jeden z nich i będzie ok. Starczy mi bo nie chce zrobić zupy rybnej
Rekomendowane odpowiedzi