Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, AndrzejGłuszyca napisał:

Skoro napisałeś o tym to dostałeś informację.  Przeoczysz to po zalaniu będziesz kombinował jak to zmienić.

Bardziej mi zalezy zeby ktos doradzil czy jest ryzyko wsadzac te głazy. O tych podkłdach wiem Andrzeju ale jak bede zmieniał aranzacje to troche piasku odessam i poloze plaskie kamienie na dno i nie powinno byc już widac ;)

Opublikowano

Ten kamień na trzeciej fotce jest mega O szafkę bym się nie martwił, ponieważ zgodnie z prawem Archimedesa kamień wyprze tyle wody ile sam waży, tak więc ciężar akwarium nie piwinien ulec zmianie

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano
6 minut temu, Bartek_De napisał:

Ten kamień na trzeciej fotce jest megaemoji106.png O szafkę bym się nie martwił, ponieważ zgodnie z prawem Archimedesa kamień wyprze tyle wody ile sam waży, tak więc ciężar akwarium nie piwinien ulec zmianieemoji3.png

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Pod lustro wody moze by siegnal nawet :) tylko to nie powinien mnie martwi, troche ryzyko jest :D

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Na grupie na FB uzyskałeś odpowiedź. Nie dowierzasz tamtym kolegom?

Założyłem w tym samym czasie tu i tu tematy nie wiem kto ma konto na fb kto tutaj. Lepiej się upewnić chyba.. Po co takie komentarze?

Edytowane przez oscarr
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Po to ,że doradzając tutaj  czuje się jak sprawdzany. Później znowu będziesz się dziwić , że tutaj koledzy milczą. Trochę taktu nawet tutaj nie zaszkodzi.

Może po prostu ja chce poznać więcej opini na ten temat bo nie jest on jednoznaczny. Usuń moje konto tutaj jeżeli o nic nie można zapytać i tak z takim podejsciem nie zamierzam wiecej o nic pytac ani pisać. Dopierdalasz się o byle pierdołę chyba po to jest forum żeby wymieniać się spostrzeżeniami i pytać. Nie wiem o jakim takcie mówisz ale coś Ci się chyba pomyliło..

Edytowane przez oscarr
  • Zmieszany 1
Opublikowano

Oski, wyluzuj i zrób szybką edycję niepotrzebnych wulgaryzmów. Natomiast na FB nie siedzą wszyscy z forum K.M. (w tym moja skromna osoba), możliwe że i odwrotnie też jest podobnie. Także zadawanie pytania tu i tam ma swój sens.
Pzdr. Rysiek.

• Lubię to 2